Adverteren op Hondengek

adverteren op HondengekAdverteren op Hondengek kan met een bedrijfsabonnement. Hiermee maak je zelf een bedrijfsprofiel aan waarmee je artikelen kunt schrijven en deel kunt nemen aan forumdiscussies. Je hebt dezelfde rechten als elk ander lid van Hondengek. Iedereen binnen jouw bedrijf mag van dit profiel gebruik maken.

Uiteraard kun je elk artikel of forumbericht afsluiten met een link naar jouw website. Je kunt ook een banner laten plaatsen. Wanneer er voldoende plek is, kan dit op de homepage. Deze is openbaar toegankelijk. Als er geen plaats is op de homepage wordt jouw advertentie elders op de website geplaatst. Het kan zijn dat dit in een besloten gedeelte is en dus alleen zichtbaar voor leden. Vraag dus eerst even naar de plaatsingsmogelijkheden.

Kosten van een bedrijfsprofiel in combinatie met adverteren op Hondengek: € 295 ex btw per jaar.

Alleen als hond-gerelateerd bedrijf met een aantoonbare staat van dienst kan je adverteren op Hondengek. Er moet positieve informatie te vinden zijn op Google en na te trekken recensies. Wanneer wij twijfelen aan de praktijken van betreffend bedrijf, gaan wij geen zaken doen.

Meer info over adverteren op Hondengek kun je opvragen via info@hondengek.nl